Surface Pro 4 NU verkrijgbaar!

Surface-Pro-4-image-1-300x169Surface Pro 4

Surface Pro 4 is onvoorstelbaar krachtig en licht, zodat zelfs de zwaarste taken met gemak worden uitgevoerd. Hij weegt slechts 786 gram en beschikt over een adembenemend PixelSense™-beeldscherm van 12,3 inch met zeer hoog contrast en lage schittering voor zo min mogelijk inspanning van je ogen.

De batterij gaat 9 uur mee en kan dus de hele dag worden gebruikt.

Hij levert optimale laptopcomfort en productiviteit met een kickstand die in meerdere standen kan worden gezet, een verbeterd toetsenbord2 en de meegeleverde Surface-pen.

De Surface Pro 4 bevat volgende Specs.

LP_Body_MicrosoftSurface_Spec_4

Surface 3 nog steeds verkrijgbaar!

overview-hero1-300x187Surface 3

Surface 3 biedt de ‘look’ en prestaties waar je ‘u’ tegen zegt. Met het beeldscherm van 10,8 inch en de dunne, lichte behuizing past hij precies onder je arm of in je tas, en kan dus overal mee naartoe. En de Surface 3 is met z’n glorieuze geluid en ingebouwde kickstand ideaal voor handsfree entertainment, waar je ook bent.

De Surface 3 bevat volgende Specs.

surface3specs

Uiteraard bieden we u niet alleen de Surface devices aan, maar kan u bij ons ook terecht voor alle accessoires die noodzakelijk zijn om je Surface optimaal in te zetten.

Wenst u te weten hoe de Surface kan ingezet worden in uw bedrijf, of wil je een demo?  Contacteer ons dan vrijblijvend telefonisch op het nummer +32 (0)3/451.23.82 of via mail op info@ictinus.be